Quiénes Somos
Persever

Persever està format per un equip multidisciplinari de professionals amb anys d’experiència a la Salut Pública i formació clínica d’excel·lència. Els psicòlegs de Persever han obtingut la titulació d’Especialistes en Psicologia Clínica, fet que aporta a qui acudeix al Centre la garantia d’ésser avaluat, diagnosticat i tractat a través de mètodes àmpliament validats per professionals amb formació de qualitat. A més, l’equip segueix en constant actualització i supervisió per professionals externs.

Persever és quelcom més que una consulta de psicologia, també és una acadèmia de preparació per a futurs psicòlegs clínics del nostre país. Amb un tracte proper i personal, s’ajuda en la preparació de l’examen d’accés a la Formació Sanitària Especialitzada que dóna lloc a la Titulació d’Especialista en Psicologia Clínica. Es tracta d’una prova altament competitiva pel nombre reduït de places i el contingut que s’examina, i dóna lloc a una formació en qualitat de residència durant quatre anys a la Salut Pública del nostre país.

Equipo
Bernat Carreras

Bernat Carreras

Psicòleg clínic especialista. Llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en psicologia clínica via residència a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Postgraduat en Neuropsicologia i en Cures Pal·liatives. Actualment psicòleg clínic adjunt a l’Hospital Sant Joan de Déu, Co-Director de l’acadèmia de Psicologia Clínica Persever i professor de psicopatologia.

 

Autor i coautor de diversos capítols d’intervenció i tractament psicològic, especialment en l’àmbit de les malalties avançades.

 

Compagina la pràctica clínica a l'hospital Sant Joan de Déu, amb la pràctica privada al Centre de Psicologia Clínica Persever.

 

Estil de teràpia eclèctic, de predomini cognitivoconductual i amb influències humanístiques i sistèmics.

El secret de la meva felicitat està en no esforçar-se pel plaer, sinó a trobar el plaer a l'esforç. André Gide
Ivette Morilla

Ivette Morilla

Psicòloga clínica especialista. Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona amb premi extraordinari de llicenciatura. Especialista en psicologia clínica via residència a l'Hospital Clínic de Barcelona. Postgrau en Teràpia Breu Estratègica. Màster en mindfulness. Psicòloga clínica adjunta a l'Hospital Clínic de Barcelona. Co-Directora del Centre de Psicologia Clínica Persever i professora d'avaluació psicològica.

Autora i coautora de diversos articles científics, capítols de llibres i comunicacions en congressos nacionals i internacionals.

Compagina la pràctica clínica al Centre de Salut Mental d'Adults (CSMA) i al Programa de Suport a la Primària (PSP) de l'Hospital Clínic de Barcelona, amb la pràctica privada al Centre de Psicologia Clínica Persever.

Estil de teràpia eclèctic, de predomini cognitiu-conductual i integrador.

Àurea Moreno

Àurea Moreno

Psicòloga clínica especialista. Llicenciada a la Universitat de Barcelona. Especialista en psicologia clínica via residència a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Master en psicopatología clínica a la Universitat Ramón Llull. Master en Psicoteràpia analítica grupal a la Universitat de Deusto.

 

Formació continuada en teràpia estratègica breu, sistémica i anàlisi moderna.

 

Col·labora en la formació de residents de psicologia clínica i alumnes de grau de la Universitat de Barcelona.

 

Coautora d'articles científics i capítols de llibre, així com comunicacions a congressos.

 

Actualment treballa com a adjunta a l'Hospital Sant Joan de Déu.

 

Orientació eclèctica i integradora, amb predomini analític i sistémico.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer como cambiar la configuración de su navegador aquí.